Kontakt: 

Telefon: +47 92 99 99 92

Epost adresse: ole@meadowhome.no

Juridisk adresse: Bygdø Alle 111, 0274 Oslo

 

Priser:

Alle priser vises i Norske kroner og er inkludert MVA. I handlekurven ser du totalprisen inkludert alle avgifter. Totalkostnaden for kjøpet vil fremkomme før fullføring av en bestilling og inkludere alle utgifter forbundet med kjøpet som utgifter til porto, frakt, emballasje m.m. Prisene er i stadig forandring og vi tar forbehold om prisendringer frem til gjennomføringen av hvert enkelt kjøp, som følge av endrede priser fra våre Partnere, leverandører eller valutaendringer.

Vi tar forbehold om feilprising og at varer kan bli utsolgt før butikken blir oppdatert hvert døgn. Vi gjør oppmerksom på at priser vil kunne endres fra dag til dag. Ved endring av produkter i eksisterende ordre er det dagens pris oppgitt i nettbutikken på produktet som er gjeldene.

 

Retur & Reklamasjon:

Ved skader, feil eller mangler på varen, ta kontakt omgående – senest innen 48 timer på mail (SUPPORT@MEADOWHOME.NO). Dersom du ikke skal ta i bruk varen før senere må produktet uansett åpnes og avvik meldes til oss innenfor oppgitt frist. Dette er viktig da reklamasjon mot transportør eller produsent ikke vil kunne fremmes på et senere tidspunkt enn innenfor 48 timer.  

Husk at varer MÅ returneres i originalemballasje. Ta derfor vare på emballasjen dersom det er skade eller reklamasjon.. Varen(e) skal være i samme stand som du mottok den. Avvik fra disse vilkårene vil ikke bli kreditert.

 

Skadet/eller feil levering av pakke:

Er pakken skadet når den kommer frem kan det skyldes transporten. Ta derfor bilder av pakken og du må ikke åpne pakken med mindre dette er godkjent av frakt leverandør. Dersom du ser at emballasjen er skadet ved utlevering av møbler skal du krysse av i feltet "antall kolli skadet" på utleveringskjemaet med signatur nedenfor.  Skadet emballasje/skadet vare eller feil utsending må meldes til Meadow Home per mail til SUPPORT@MEADOWHOME.NO  innen 48 timer med bilder etter mottatt vare for å beholde reklamasjonsretten. Dersom dette ikke gjøres faller retten til reklamasjon som følge av transportskade bort. Ta vare på emballasje.

 

Angrefrist:

30 dagers angrefrist etter i hht norsk lov. Merk: Varen skal ikke ha vært i bruk, ødelagt eller forringet på annen måte. Forseglinger skal ikke være brutt, varen skal ligge i originalemballasje og varen skal kunne selges som ny. Ved retur av en vare betaler kunden selv returkostnaden. For å kunne bruke angreretten må du underrette oss ved å sende ANGRERETTSKJEMA på e-post til SUPPORT@MEADOWHOME.NO.  

Du finner også link til skjemaet i ordrebekreftelsen du får ved bestilling. 

Du må returnere varene eller levere dem til oss uten unødig opphold og i alle tilfeller senest 14 dager etter den dag du underrettet oss om at du ville gå fra avtalen. Avtale om opphenting gjøres direkte med Collicare Logistics på mail RETUR@MEADOWHOME.NO Fristen er overholdt dersom du sender tilbake varene før fristen på 14 dager er utløpt. Du må bære de direkte kostnadene ved å returnere varene. Vi kan holde tilbake tilbakebetalingen til vi har fått varene tilbake/kontrollert varene. 

Du må bære de direkte kostnadene ved å returnere varene. Du er ansvarlig bare for en eventuell reduksjon i varenes verdi som skyldes en annen håndtering av varene enn den som er nødvendig for å fastslå deres art, egenskaper og funksjon.

Vi gjør oppmerksom på at det er ingen bytte eller returrett på utstillingsvarer, varer kjøpt på messe. Disse selges slik de står.

Hos oss er alle stoppede møbler spesiallaget til kunde, og dersom du ønsker å angre på et kjøp av en spesialbestilling etter mottatt ordre, men innenfor angreretten på 30 dager, vil et avbestillingsgebyr på 50% av gjeldende produktverdi tilkomme.

Husk at varer MÅ returneres i originalemballasje. Ta derfor vare på emballasjen til du er helt sikker på kjøpet. Varen(e) skal være i samme stand som du mottok den. Avvik fra disse vilkårene vil ikke bli kreditert.

 

Forsinkelser:

Vi tar forbehold om forsinkelser da mange av våre varer er håndlagde og forsinkelser i produksjon kan oppstå. Det kompenseres ikke for forsinket levering med unntak av økonomisk tap du som kunde har hatt som følge av forsinkelsen. jf. forbrukerkjøpslovens § 24.

 

Garanti:

1 års vanlig garanti ved feil eller mangler. Forbrukerkjøp er blant annet regulert i FORBRUKERKJØPSLOVENANGRERETTLOVENMARKEDSFØRINGSLOVENPERSONOPPLYSNINGSLOVENE-HANDELSLOVEN og KREDITTKJØPSLOVEN. Følg lenkene til disse lovene hvis du vil ha mer informasjon om dine rettigheter og plikter ved kjøp. Der det i disse salgsbetingelsene stilles krav til skriftlighet er dette oppfylt ved bruk av e-post, tekstmelding til mobiltelefon (SMS).

 

Tvister og lover:

Norsk lov skal gjelde for alle kjøp gjort under disse vilkårene. Tvister om kjøp under disse vilkår skal utelukkende behandles av en Norsk domstol.