Meadow Home ble født av partnerne Ole Christian Sandberg, Sara Jørgensen og Emma Thorsen høsten 2019. Etter å ha jobbet sammen hos SixBondStreet, ønsket vi å skape noe nytt og gå vår egen vei – og med det, ble Meadow Home skapt. 

Partner Ole Christian Sandberg har over 20 års erfaring i bransjen, og jobbet tett sammen med alle våre møbelprodusenter i lengre tid. Dermed har vi fått muligheten til å skreddersy kolleksjonen vår til fingerspissen, med produkter unike for oss.

Sammen med Sara Jørgensen, som er utdannet interiør designer og har lang erfaring med produktutvikling og større prosjekter. Samt Emma Thorsen, som har jobbet som interiørkonsulent de siste årene, og nå driver den daglige driften av Meadow Home Drammen. Ser vi på oss selv som et bra team, som er klare for å vise bransjen hva vi har å komme med.

Vi har troen på bruken av netthandel, men har erfaring med at kunden ønsker å ta, føle og prøvesitte – derfor ble det naturlig å åpne et showroom. Valget ble Drammen, da Emma er født og oppvokst der. Samtidig som byen er i stadig vekst, mangler det noe tilsvarende i Drammen, og vi ser derfor potensialet i vårt konsept akkurat her.

Historien bak navnet er rett og slett at Flaggshipbutikken har adressen Engene 15. Eng er Meadow på engelsk. Vi ønsker å understreke at vi er en møbel og interiørbutikk, derav Meadow Home.

Våre møbler kommer i flere forskjellige størrelser og varianter. Muligheten til å kunne velge mellom ulike tekstiler og farger, materialer og mål, tillater det deg å skape et hjem som er helt riktig for deg og dine behov. Sammen med et knippe håndplukkede interiørartikler fra forskjellige leverandører er vår visjon blitt komplett.

Vi gleder oss til å få være med på å skape hjemmene til våre kunder. Skape deres fristed – hvor de skal syntes at det er godt å leve og bo. Hvor de er stolte av å vise frem, ønsker å skape minner og ikke minst finner roen.Emma, Sara og Ole